Aranykoszorús Német Dog Mestertenyészet

 

FRISSÍTVE:

2013-12-07

 

 

 

Újdonságok,Hírek

 

Jognyilatkozat

 

 A jelen honlapon elérhető adatok, információk felhasználása a felhasználó felelősségére történik. A honlap letöltésével, megtekintésével a látogató elfogadja az alábbi feltételeket, a jelen jognyilatkozatban foglalt felelősség-kizárásokat és felelősség-korlátozásokat. Amennyiben Ön úgy gondolja, hogy ezen feltételek Önnek nem felelnek meg, úgy kérjük hagyja el az oldalt.

 

Ezen az oldalon elérhető anyagokat és információkat a Folton Folt német dog kennel tette közzé. Az oldalon megjelenített információk kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, nem teljes körűek és semmilyen körülmények között nem tekinthetőek ajánlattételnek.

 

A honlap szerkezete, külalakja, tartalma a Folton Folt német dog kennel tulajdona. A honlapon található anyagok a magyar és a nemzetközi szerzői -, valamint szellemi alkotásokra vonatkozó egyéb jogszabályok védelme alatt áll, ezért nem másolható, nem tehető közzé, nem jeleníthető meg a Folton Folt német dog kennel erre vonatkozó, előzetes, írásos engedélye nélkül.

 

A honlap szöveges tartalmának idézése megengedett, feltéve, hogy a további felhasználás nem üzleti célból történik, és a forrás feltüntetésre kerül.

 

A Folton Folt német dog kennel folyamatosan frissíti a honlapon elhelyezett tartalmat, azonban ezek pontosságát nem tudja garantálni. A honlapon lévő információk a rájuk vonatkozóan feltüntetett időpontban, ennek hiányában a honlapra történő feltöltés idején irányadó  helyzetet tükrözik, azonban az információk csak időleges tájékoztatást nyújtanak, és idővel, ill. a körülményekkel megváltozhatnak.

 

A Folton Folt német dog kennel fenntartja a jogot, hogy a honlap tartalmát részben vagy egészben bármikor megváltoztassa.

 

A Folton Folt német dog kennel nem tartozik felelősséggel bármilyen esetlegesen bekövetkező közvetlen vagy közvetett kárért vagy veszteségért amelyek honlapjának használatából, annak nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, az oldalra vezető linkekből, és/vagy más oldalakon közölt információk használatából vagy más hasonló okból származnak, valamint a honlapon elhelyezett linkekkel hivatkozott, harmadik személy által fenntartott külső oldalak tartalmáért. A Folton Folt német dog kennel nem tudja garantálni, hogy weboldalának működése minden körülmények között zavar-, és hibamentes lesz; valamint hogy a weboldal illetve a tároló szerver vírus- és más kártékony tartalomtól mentes, ugyanis ezen körülmények nincsenek a Folton Folt német dog kennel teljes irányítása alatt.

 

 

© Folton Folt kennel 2013

 

Kanjaink

 

Szukáink

 

Aktuális kölykeink

 

Fedeztetések,Tervezett almok

 

Eddigi Folton Folt almok

 

Linkek

 

Kennel történet

 

Küllembíróként

 

Kapcsolat, elérhetőségek

 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
         
 

© 2013 Folton Folt  kennel

Impresszum   |  Jogi Nyilatkozat   |  Kapcsolat    |  Webmester